SLIMCAB EIWITRIJK DIEET

Een eiwitrijk dieet bestaat eruit dat je enkel de bouwstoffen, die nodig zijn om de spiermassa te onderhouden, mag innemen. Deze bouwstoffen omvatten eiwitten, vitamines en mineralen. Het lichaam zal altijd eerst de meest makkelijke weg kiezen om energie te krijgen. Koolhydraten zijn de makkelijkste weg. Het lichaam gaat dus altijd eerst de koolhydraten die in je voeding zitten verbranden. Pas als deze op zijn, schakelt het lichaam over op de verbranding van het eigen lichaamsvet. In het eiwitrijke dieet is het eten van koolhydraten slechts zeer beperkt toegestaan omdat ons lichaam zo de energie haalt uit de eigen vetmassa. De eiwitten die we aanbieden tijdens het dieet, onderhouden wel de spiermassa zodat de stofwisseling behouden blijft en er geen verlies van energie en kracht is.


Resultaat: het hongergevoel tussen de maaltijden blijft weg. Het lichaam gaat nu energie halen uit de vetreserves met vermagering tot gevolg. Na 3 dagen mag je geen hongergevoel meer hebben, mits je je aan de regels houdt. En vermits de spieren goed gevoed worden dankzij de plantaardige eiwitten is er enkel verlies van vetmassa mét behoud van spiermassa. Hierdoor krijg je een mooier figuur dat er enkel jonger gaat uitzien. Afhankelijk van het aantal kilo's die je wil of moet verliezen kan je een strikt of gematigd eiwitrijk dieet volgen.


Door de inname van de eiwitten blijft de spiermassa trouwens behouden en daalt de kans op een jojo-effect drastisch!
Voor(oor)delen


  • snel gewichtsverlies
  • volledig verdwijnen van de honger
  • behoud van spiermassa
  • geen vermoeidheid
  • verbetering van het figuur
  • de huid wordt stralender
  • wetenschappelijk onderbouwd
  • doeltreffend
  • opvolging verzekerd door professionele begeleiding
  • gemakkelijk te volgen

Het eiwitrijke dieet omvat 3 stappen


Over het eiwitrijk dieet of het proteïnedieet bestaan veel vooroordelen. Het heeft of had een chemische bijklank, maar dit misverstand willen wij voor eens en voor altijd de wereld uit helpen. De eiwitten, die aan onze producten zijn toegevoegd, zijn van de allerhoogste kwaliteit en bovendien volledig natuurlijk. Dit uit zich ook in een lekkere smaak.


Ons gamma is enorm gevarieerd, van de bekende shakes tot pasta, brood, omeletten, soepen, snacks en kant-en-klaarmaaltijden! Wij bieden geen saai maar een gevarieerd dieet onder professionele begeleiding!


Het dieet bestaat uit een totaalaanpak van enerzijds gewichtsverlies met het eiwitrijke dieet en anderzijds een stabilisatie van het gewicht dankzij een opvolgprogramma en het aanleren van een gezonde voedingsgewoonte waardoor er geen jojo-effect optreedt. Het is belangrijk dat je blijft bewegen en regelmatig bij je therapeut op gewichtscontrole blijft gaan.