WARTME AFSLANKCABINES

De Slimcab is een warmte-afslankcabine met infraroodlicht. De cabine wordt verwarmd wat zorgt voor een betere bloedcirculatie, ontgifting en vetverbranding van het lichaam van de klant.

Elk programma met spierverstevigende oefeningen is individueel afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant en is er op gericht om op de juiste, gewenste plaatsen het figuur van de klant te corrigeren.

Het unieke concept van de Slimcab zit in de combinatie van warmtebehandeling en infrarood licht, die tijdens de training voor een dubbel effect zorgen, namelijk verbetering van de cellulitis van de klant en een minder pijnlijke spiertraining voor de klant. De stofwisseling zal verbeteren zodat je lichaam afvalstoffen sneller afvoert, ook je bloedsomloop verbetert en je spieren worden veel elastischer waardoor je minder kans hebt op letsels.

De oefeningen in de Slimcab gaan we steeds combineren met cardiotoestellen, powerplate en voedingsadvies. Uiteraard volgen we je voortgang erg nauwgezet op en passen we je trainingsschema aan zodra je vooruitgang boekt.