UCW (Universal Contour Wrap)

AL MEER DAN 20 JAAR EEN VERTROUWD MERK OM CM AF TE VALLEN


 • "Ontgiften, zuiveren en centimeterverlies"

  Universal Contour Wrap is de wetenschappelijke bewezen centimeterverlies behandeling. Deze behandeling garandeert een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd! De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid. Of je wil een kick-start nemen bij aanvang van een dieet of die hardnekkige centimeters aanpakken. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar met een gemiddeld cm-verlies van 20-35 cm na een eerste behandeling, is de Universal Contour Wrap een centimeterverlies behandeling waarop je kan rekenen. Oorspronkelijk werd de Universal Contour Wrap aangewend in de medische wereld voor lever- en nierpatiënten. Nu is de Universal Contour Wrap een unieke detox behandeling voor man en vrouw.

 • Wat gebeurt er bij een Universal Contour Wrap?

  Nadat je een kort medische vragenlijst hebt ingevuld, word je gemeten op 18 verschillende plaatsen. Daarna word je met een speciale wikkeltechniek ingewikkeld met 25-30 elastische bandages. Deze bandages werden gedrenkt in een warme, mineraalrijke kleioplossing. Daarna wordt over de windels een pak aangetrokken. Tijdens de pakking kun je een uurtje onspannen en de wrap zijn werk laten doen.


 • Waarvoor is de UCW naast centimeterverlies nog aan te raden?

  De behandeling is niet alleen uitermate geschikt voor mensen op zoek naar onmiddellijk centimeterverlies. Het is ook effectief in de strijd tegen cellulitis en striemen. Het vermindert de verslapte huid, na een zwangerschap of gewichtsverlies. Ook mannen die hun probleemzones rond de buik willen aanpakken is het een ideale oplossing. Personen met huidproblemen zoals psoriasis, eczeem... kunnen best op regelmatige basis een behandeling van de Universal Contour Wrap doen om de kwaliteit van de huid te onderhouden en te verbeteren.

 • Hoeveel behandelingen dien ik te plannen?

  Om alle voordelen van de UCW te kunnen ervaren wordt een kuur van 3 opeenvolgende behandelingen (met een tussentijd van 7 - 10 dagen) aangeraden. Zo kun je ongeveer 63 cm verliezen en is het dus niet ongewoon om een volledige kledingmaat te verliezen.